Joker je nejoblíbenějším filmem na HBO a první fotky z hororového marvelovského seriálu

Komiksové střípky.

Film Joker (2019) to neměl snadné, šušká se, že si další z představitelů Jokera Jared Leto nepřál, aby vznikl a také se mluví o tom, že společnost Warner Bros. nechtěla tvůrcům dát k dispozici zrovna velký rozpočet, aby je odradila. To ale naštěstí nevyšlo a štáb v čele s režisérem Toddem Phillipsem zvládl natočit velmi působivou podívanou za méně než 70 milionů dolarů, která uspěla u novinářů i u diváků (tržby překonaly miliardu dolarů). 

A aby těch úspěchů nebylo málo, tak vyšlo najevo, že Joker je nejoblíbenějším filmem na nedávno spuštěné streamovací službě HBO Max s tím, že ze všech streamovaných filmů připadá 7,3 % podíl na Jokera, což je s ohledem na množství nabízených titulů úctyhodné.

První fotky ze seriálu Helstrom


Původně se počítalo s tím, že na streamovací službě Hulu (patří společnosti Disney, která vlastní Marvel) objeví hned několik marvelovských sérií. Postupem času se ale situace změnila a jejich počet se výrazně snížil. Jedním z mála projektů, který seškrtávání přežil, je seriál Helstrom o sourozenecké dvojici, která zjistí, že jejich otec není jen sériový vrah, ale také démon a tak se rozhodnou lovit ty nejhorší z nejhorších. 

Očekává se, že bude mít série silný hororový nádech a nově se objevily první fotografie z něj. Premiéra je naplánována na letošní říjen.







Zdroj: Reelgood, Hulu/IGN (fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat