Baby nebude sedět v koutě, zřejmě se chystá další Hříšný tanec

A to druhý nebyl zrovna velký úspěch. 

Hříšný tanec (1987) patří k naprostým klasickém romantického žánru a navíc jde o velmi úspěšný projekt, který při rozpočtu 5 milionů dolarů vydělal téměř 215 milionů dolarů a stal se kultovní podívanou. To samé se ale nedá prohlásit o prequelu Hříšný tanec 2 (2004), který se nedočkal ani příliš pozitivních hodnocení, ani působivých tržeb (rozpočet byl 25 milionů dolarů, tržby necelých 28 milionů dolarů). 

Je tak překvapením, že se začíná mluvit o dalším filmu. Představitelka Baby z prvního Hříšného tance Jennifer Grey má zatím v nepojmenovaném tanečním filmu společnosti Lionsgate hrát a ujmout se také produkce. Jen pro informaci Lionsgate je firma, která vlastní práva na značku Hříšný tanec. 

Mluví se tak o tom, že by mělo jít o pokračování, které se bude odehrávat v devadesátých letech, tedy nějakých třicet let po událostech v Hříšném tanci, tím pádem bychom Baby viděli jako padesátnici (herečce je aktuálně 60 let).

Scénář dostala na starosti dvojice Tobias Iaconis a Mikki Daughtry (Five Feet Apart), dál by se na filmu měli podílet Jonathan Levine (50/50) a Gillian Bohrer.

Datum premiéry zatím oznámeno nebylo.

Zdroj: Variety, Lionsgate/Vestron Pictures (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat