V seriálu Obi-Wan Kenobiho se prý dočkáme Haydena Christensena

Zatím to ale nebylo potvrzeno. 

Už jste určitě zaslechli, že jedním ze Star Wars seriál připravovaných pro streamovací službu Disney+ bude také série o Obi-Wan Kenobim. Na tu se určitě mnoho lidí těší, protože jde o oblíbenou postavu a teď se objevila další zajímavá informace, která je se seriálem spojena. Údajně by v něm měl mít výraznou roli Hayden Christensen

Ten si v prequelové trilogii zahrál Anakina Skywalkera/Darth Vadera (a také jsme slyšeli jeho hlas ve Star Wars: Vzestup Skywalkera), takže není potřeba připomínat to, že jde o důležitého hráče v universu Hvězdných válek. 

Zatím není známo, jakým způsobem by mohl být Anakin do děje zakomponován (ale možností je hromada, od flashbacků, přes "ducha", až po klon), nicméně by nemělo jít pouze o cameo, ale o výraznější part.

Disney nebo Lucasfilm zatím tuhle informaci nepotvrdily, takže se může ukázat, že to byla jen novinářská kachna nebo je tu možnost, že to v plánu bylo, ale jak víme, plány se mění, ovšem, pokud by byla účast Haydena potvrzena, určitě by to ještě více zvýšilo zájem o sérii, o které zatím nevíme, kdy bude mít premiéru.

Zdroj: LRM Online, Disney/Lucasfilm (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat