Chrisu Evansovi už se stýská po roli Kapitána Ameriky

Sympatický herec promluvil ikonické postavě. 

Ví se, že se Chris Evans původně obával přijmout roli Kapitána Ameriky, protože nechtěl přijít o soukromí a upsat se něčemu, co by mohlo znamenat závazek na několik let dopředu. Nakonec se ale nechal přesvědčit a samozřejmě nelituje, tahle práce je zatím tou nejvýraznější v jeho životopise. Nicméně to nevypadá, že by se do ní měl vrátit (i když se mluví o tom, že by mohl mít cameo v seriálu Falcon & Winter Soldier) a přiznal se, že už teď mu role trochu chybí, ovšem má to i své výhody:

"Byla tu enormní očekávání, která lidé měli, pokud jde o to, jaká by tato postava měla být a to musíte respektovat. I díky publiku [tyhle filmy] fungují... Zbožňoval jsem práci s Marvelem a už mi to chybí, ale není pochyb o tom, že je velmi vzrušující mít naprostou svobodu ve výběru jakéhokoliv směru, pokud jde o můj kreativní apetit."

Ano, Chris má volnost a může si volit práci podle libosti. Ovšem, stále je ale možné, že ho ještě jako Kapitána uvidíme. S ohledem na existenci alternativních světů a odlišných časových linií není problém přivést Stevea Rogerse/Kapitána Ameriku zpět i v jeho mladistvé podobě. Ale jak bylo řečeno, aktuálně se spekuluje pouze o cameu v seriálu Falcon & Winter Soldier.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat