Justice League: Představitel Cyborga obvinil Josse Whedona ze šikany, producent to striktně odmítá

Jon Berg odmítá obvinění Raye Fishera.

V poslední době se Justice League (2017) řešila hlavně proto, že Zack Snyder dostal šanci nabídnout svůj sestřih, který se příští rok objeví na HBO Max. Ovšem, teď se pozornost na film upřela znovu. Respektive na režiséra Josse Whedona, který převzal nad filmem dohled poté, co Zack Snyder odstoupil z osobních důvodů. 

A přestože herci z filmu vyjadřovali Whedonovi v minulosti podporu, tak nedávno Ray Fisher (Cyborg) oznámil, že svá slova odvolává a následně na Twitteru zveřejnil ne zrovna milý status:

"Zacházení Josse Whedona na natáčení s obsazením a štábem z Justice League bylo nechutné, hrubé, neprofesionální a naprosto nepřijatelné. Bylo mu to v mnoha případech umožněno Geoffem Johnsem a Jonem Bergem."

Geoff byl do roku 2018 prezidentem DC Entertainment a na Justice League se podílel jako producent, stejně jako Jon Berg. A právě druhý zmíněný striktně nesouhlasí s tím, že by se Joss choval nevhodně a popsal to, jak probíhal jeden konflikt s Rayem:

"Pamatuji si, že byl rozčílen, protože jsme po něm chtěli, aby řekl 'Booyaa,', což je velmi známá fráze Cyborga z animovaných seriálů."

Samozřejmě nikdo z nás nemůže vědět, jak to na place vypadalo, ale trošku to působí, že se dostáváme do situace, kdy budou muset režiséři na kolenou prosit herce, aby něco udělali, protože jinak by si mohlo obsazení na jejich přístup stěžovat.

Whedon, případně další členové obsazení se k obviněním ze strany Fishera zatím nevyjádřili, tak uvidíme, zda to udělají a co mají na srdci.

Zdroj: Variety, Warner Bros. (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat