Captain Marvel 2 údajně nabídne další výraznou ženskou hrdinku a námětem filmu bude legendární komiksová zápletka. A herečka promluvila o sérii Loki

Komiksové střípky.

Stále není úplně jasné, co bude námětem filmu Captain Marvel 2, ovšem nyní se objevily zprávy (Marvel je nicméně ještě nepotvrdil), které se právě téhle komiksovky týkají.

Některé zdroje tvrdí, že film bude takovou menší verzí Avengers (něco ve stylu Captain America: Občanská válka) a objeví se hromada důležitých postav, včetně Ms. Marvel, tedy superhrdinky, která by měla dostat vlastní seriál na streamovací službě Disney+.

Co je hodně zajímavé je tvrzení, že jako námět poslouží komiksová zápletka Secret Wars, ve které mimozemský národ měňavců Skrullové ukradl identitu některých marvelovských superhrdinů a superzáporáků, aby připravili půdu pro invazi na Zemi. 

A dávalo by to smysl s ohledem na to, že Skrullové sehráli důležitou roli v prvním Captain Marvel (2019). Pokud jde o datum premiéry druhého filmu Captain Marvel, tak se počítá s tím, že se odehraje 7. 7. 2022.

Loki "dospěje"


Naopak u seriálu Loki, který nabídne streamovací služba Disney+, nevíme, kdy bude mít premiéru. Teď o něm ale promluvila herečka Gugu Mbatha-Raw (zatím není jasné, koho ztvární):

"Vydá se to na odlišná místa a uvidíte ho, jak v mnoha ohledech dospěl. Bude pro fandy vzrušující vidět Toma [Hiddlestonea] a jeho postavu, na které se zaměří pozornost."

Zdroj: MCU Direct, Entertainment Tonight, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat