Zapomeňte na Johnnyho Deppa, v dalším filmu Piráti z Karibiku by měla mít hlavní roli Margot Robbie

Australská kráska opět spojí síly s tvůrkyní Birds of Prey.

Kvalita jednotlivých dílů Pirátů z Karibiku je hodně kolísává, kromě toho si Johnny Depp prochází nepříjemným soudním procesem se svou bývalou ženou Amber Heard, takže osud série není úplně jasný. 

Dokonce se začalo mluvit o tom, že bychom se měli dočkat rebootu, kde by hlavní roli měla mít postava z atrakce Piráti z Karibiku ze zábavních parků jménem Redd a zdá se, že tento projekt opravdu vznikne a není jasné, zda se v něm dočkáme i zmíněného Deppa. A stejně tak není jasné, kdo si zahraje Redd, i když o pár herečkách už se šušká. 

Teď ale přišla další překvapivá zpráva a to, že v dalším filmu Piráti z Karibiku hlavní roli ztvární Margot Robbie, ale pozor, aby to nebylo málo komplikované, nemělo by jít o výše zmíněný projekt, který se bude točit kolem Redd. 

Zřejmě se tedy počítá s tím, že budou dva další filmy Piráti z Karibiku. Ten, ve kterém uvidíme Margot, napíše Christina Hodson, která stojí i za chválenou (ale finančně ne úplně úspěšnou) komiksovkou Birds of Prey (2020), ve které si jednu z hlavních roli zahrála právě Robbie.

O filmu jako takovém toho (kromě hlavní hvězdy a scenáristky) nic moc nevíme, ale neměl by přímo navazovat na předchozí projekt, měl by nabídnout zbrusu nový příběh i postavy.

Zdroj: THR, Warner Bros./DC (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat