Zack Snyder´s Justice League: Zdá se, že se ví, jakou roli sehraje ve filmu padouch Darkseid

Poskytl je šikovný fanda.

Už víme, že v sestřihu Justice League od Zacka Snydera konečně uvidíme padoucha Darkseida (Ray Porter). Ale o jeho účasti toho moc nevíme. Tuší se, že se můžeme těšit na flashback, kdy před staletími tenhle padouch zaútočil na Zemi, kde se utkal s Amazonkami, lidmi i válečníky z Atlantidy, ale nyní fanda, který si říká steve_g přeložil texty z chrámu Amazonek, který byl k vidění v traileru na Justice League od Zacka Snydera a dočkali jsme se dalších detailů.

Texty popisují příchod paradémonů, ale zajímavé jsou další řádky, v nich stojí, že vládce Olympu Zeus instruoval svého syna Area, aby potrestal a zabil Darkseida, což ale nepodařilo, nicméně byl Darkseid poražen a donucen k rychlému úniku a to tak rychlému, že za sebou nechal i Mother Boxy, které byly předány třem frakcím, které ho měly za úkol strážit před dalším útokem Darkseda. 

Jinak řečeno, jde v podstatě o ten samý flashback, který jsme viděli v původní verzi Justice League z roku 2017, ale v něm byl místo Darkseida jeho strýc a velitel jeho armády Steppenwolf (Ciarán Hinds). Ovšem jak se zdá, tak v tomto případě bude nahrazen Darkseidem. 

Přesné datum premiéry sestřihu od Snydera zatím není známo, ale mělo by to být v první polovině příštího roku.


Zdroj: Twitter, Warner Bros./DC (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat