Režiséři promluvili o cameu Michael Bay v Mizerech 3? Kdy uvidíme další Vřískot? A chystá se remake katastrofického filmu z devadesátek

Filmové střípky.

Mizerové navždy (2020) jsou prvním filmem ze série, které neměl na starosti režisér Michael Bay, ale nahradila ho dvojice Adil El Arbi a Bilall Fallah, nicméně Bay měl ve filmu cameo a právě o něm promluvil Fallah:

"...on sám si ten záběr režíroval, protože věděl, jak se natočit a jak pracovat s pevnou kamerou a jak s ní operovat a všechny tyhle věci, každému herci by to zabralo 10 záběrů. On to udělal hned."

Michael Bay byl k vidění jako host na svatbě dcery Marcuse Barnetta, což byla malá role, ale fandové ho určitě zaznamenali.

Kdy se bude zase vřískat?


O tom, že vznikne další film Vřískot víme už delší dobu, ale nevěděli jsme to, kdy se ho dočkáme. A stále neznáme přesné datum, ale bude to příští rok, tedy samozřejmě, pokud se nezkomplikuje situace kolem covid-19. 

Poprvé se režie neujme Wes Craven (ten bohužel v roce 2015) zemřel, ale dvojice Matt Bettinelli-Olpin a Tyler Gillett.

A když už si připomínáme oblíbené filmy z devadesátek, tak se nové verze dočká také "tornádový" Twister (1996). Zatím nejsou známy žádné detaily, kromě toho, že se režie ujme Joseph Kosinski.



Zdroj: CB, Variety (I, II), Paramout Pictures (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat