Týmovka drsných holek ze spider-manovského universa měla být plná legendárních záporáků

A jaký měl být námět filmu?

Sony má velkolepé plány, pokud jde o jeho vlastní komiksové universum, které odstartoval Venom (2018). Jeho součástí by mělo být několik různých projektů, ale víme, jak to v takových případech chodí, situace se rychle mění. 

Původně například měla vzniknout týmovka Silver & Black o dvou důležitých dámách ze spider-manovských komiksů a to Silver Sable a jedné z největších lásek Spider-Mana Felicii Hardy/Black Cat. Ale postupem času bylo rozhodnuto, že každá z dam dostane vlastní film a týmovka byla zrušena. 

Což je trošku škoda, protože aktuálně vyšlo najevo, že jsme se v projektu mohli dočkat hromady neblaze proslulých záporáků. Konkrétně je řeč o postavách Scorpion, Tarantula, Chameleon, Tombstone a Norman Osborn/Green Goblin. 

Zápletka se pak měla točit o tom, že by Silver Sable, která by pracovala pro ministerstvo spravedlnosti, dostala za úkol chytit Felicii Hardy alias Black Cat. 

Nicméně, Silver Sable měla své vlastní plány a to využít Black Cat k pomstě, kterou chtěla vykonat na doktoru Mendelu Strommovi, který dal Black Cat nadlidské schopnosti, ale také prováděl děsivé experimenty na obyvatelích domoviny Silver Sable a kromě toho přispěl ke smrti jejího otce.

Nakonec by dámy spojily své síly a kromě nich by se k nim přidaly další ženské postavy a to Spider-Woman, Stunner, Jackpot a Dusk s tím, že bychom se dočkali epického akčního finále. 

Ale nedočkáme, protože film nevznikne a je otázkou, kdy se dočkáme sólovek Black Cat a Silver Sable, Vlastně se spekuluje o tom, že by místo filmů mohla vzniknout seriál pro Disney+. 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat