Proč Marvel nechtěl, aby si hvězda Krotitelů duchů zahrála otce Black Panthera?

Proč jsme nakonec Ernie Hudsona neviděli?

V roce 2015 se začalo mluvit o tom, že by si otce T´Chally/Black Panthera (Chadwick Boseman) mohl zahrát Ernie Hudson, který se asi nejvíce proslavil jako jeden ze členů ústředního týmu v původních filmech Krotitelé duchů. 

Ernie Hudson (zdroj: Columbia Pictures)
Jak ale víme, tak nakonec krále Wakandy T'Chaku ztvárnil John Kani. Nyní Ernie potvrdil, že o jeho účasti probíhala jednání, ale vysvětlil, proč to nakonec nevyšlo. Herec za své obsazení loboval, měl o roli zájem, ovšem Marvel měl jiné plány:

"Nejdříve šlo o otce v Black Pantherovi. Což jsem svým způsobem naznačoval - vlastně to bylo více, než jen naznačování. Fandové si toho začali všímat. Takže jsem zavolal [Marvelu] a řekl jsem, 'No, je tu role otce.' On [spoluprezident Marvel Studios Louis D'Esposito] na to: 'No, to je pro tebe příliš malá role."

Jinak řečeno to vypadá, že má Marvel pro Ernieho jiné plány, ale zatím nejsou ani náznaky toho, jaké jsou. Možná to bude pokračování Black Panthera, možná jiný film a možná nějaký seriál pro Disney+, odpověď ukáže až budoucnost.

Zdroj: CB, Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat