Marvelovské filmové universum bude mít černošského Kapitána Ameriku

Ne, že by to bylo překvapením. 

Když štít Kapitána Ameriky (Chris Evans) dostal Sam Wilson (Anthony Mackie), tak bylo naznačováno, že z něj stále bude Falcon a nestane se z něj nový Kapitán Amerika bez ohledu na to, že bude mít k dispozici typický předmět, kterým se Kapitán Amerika ohání. 

Ovšem, jak se zdá, tak v seriálu Falcon & Winter Soldier se ze Sama stane Kapitán Amerika. Anthony Mackie se totiž v rozhovoru s Jimmy Fallonem nechal slyšet:

"Mohu s radostí prohlásit, že nás nezrušili, jen máme pauzu [v natáčení]. Takže se vrátíme a doufejme, že to brzy dokončíme. Už toho zbývá jen málo a opravdu jsem s tím spokojený. Zbývá toho už jen málo, co máme dodělat, ale všechny vás ujišťuje, že to vyjde. Nejsme zrušeni. Protože víte, že v tomto byznysu lidé prohlásí něco jako, 'Dejte si malou pauzu, pak se k tomu vrátíme,' což znamená, že to nikdy nevznikne [smích]. Já bych na to řekl, 'Ale no tak, byl jsem Kapitán Amerikou několik týdnů, tohle naštve! Jak je možné, že mě vyhodili během pauzy?"

Seriál by se měl v příští týden dotočil a to také v České republice a dokonce se stále počítá s tím, že bude mít premiéru v srpnu 2020, tak snad nedojde ke zpoždění.

Zdroj: The Tonight Show with Jimmy Fallon, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat