Henry Cavill doufá, že si ještě zahraje Supermana a kdy (zhruba) uvidíme Justice League Snyder Cut

Kápě se nevzdává. 

Před nějakou dobou to vypadalo, že Henry Cavill se po vzoru Bena Affleck vzdá kostýmu DC superhrdiny, konkrétně Supermana. To mnohé zklamalo, protože byl v téhle roli skvělý. Ovšem nedávno se začaly objevovat zprávy, že by Warner Bros. přece jen mělo zájem o to, aby Henry dál ztvárňoval Muže z oceli. 

To nakonec (zatím) potvrzeno nebylo, ale pokud jde o Henryho, tak ten je rozhodně pro:

"Vždy jsem byl fanouškem Supermana. V případě podobné postavy její odkaz nosíte i mimo plac. Stane se součástí vaší veřejné reprezentace. Pokud jde o děti, tak ty mě často nevidí jako Henryho Cavilla, ale mohou mě vidět jako Supermana a existuje tu tak odpovědnost, která je s tím spojena. Protože je to tak skvělá postava, jde popravdě o odpovědnost, za kterou jsem rád a doufám, že si zahraji Supermana i v následujících letech."

Henry pak dodal, že se jeho život díky téhle roli dramaticky změnil a otevřela mu nové možnosti a příležitosti. Kromě toho také začal přemýšlet, jestli je dobrý člověk, protože Superman jím je a člověk se nevyhne srovnávání, je tedy vidět, že se Superman opravdu stal nedílnou součástí jeho života a to i nyní, kdy si ho už nějakou dobu nezahrál. 

Není ale vyloučeno, že se to změní. Musíme doufat. Nicméně, Supermana určitě uvidíme v sestřihu Justice League od Zacka Snydera, který bude k vidění na streamovací službě HBO Max příští rok. Stále nevíme, kdy přesně, ale jedna ze šéfek WarnerMedia Sandra Dewey, alespoň prozradila to, že to bude v první polovině příštího roku.

Zdroj: Variety (I, II), Warner Bros. (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat