Ryan Reynolds údajně navrhl film Deadpool vs marvelovské universum

Režisérem měl být Michael Bay.

První dva filmy Deadpool vznikly pod hlavičkou společnosti Fox, kterou ale před nějakou dobou "vstřebala" firma Disney a tím pádem se o Deadpoola bude dál starat Marvel (který také patří Disneymu). Ovšem, zatím není jasné, jaké jsou další plány a pravdou je, že se nezdá, že by se Marvel hnal do natočení třetího dílu bez ohledu na to, že první dva byly velmi úspěšné a dobře hodnocené. 

Musíme si tak počkat, s čím Marvel přijde, ale teď začala na internetu kolovat zpráva, že v minulém roce představitel Deadpoola Ryan Reynolds oslovil Marvel s návrhem natočit film, ve kterém by se se Deadpool postavil proti marvelovskému universu s tím, že o režii jednal Michael Bay

Možná to zní jako novinářská kachna, ale s informace pochází od Rogera Wardella, který několikrát přišel s hodně divokými zprávami, ale většinou se překvapivě ukázaly být jako pravdivé. 

Ovšem, asi není překvapením, že se tenhle nápad realizace nedočkal. I když se dá tušit, že by šlo o velmi úspěšnou podívanou a navíc, nemusela být součástí Marvelovského filmového universa, ale mohlo jít o samostatný projekt. 

Prostě je škoda, že jsme něco takového v kinech neviděli a stejně tak je škoda, že to s Deadpoolem aktuálně vypadá všelijak. Ryan Reynolds se sice sešel s kreativním šéfem Marvelu Kevinem Feigem, ale nejsou žádné konkrétní zprávy o tom, co z jejich schůzky vzešlo.

Zdroj: Hindustan Times, Marvel Comics (úvodní fotografie)



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat