Režiséři třetích Mizerů jednají s Marvelem, líbila by se jim režie Spider-Mana, ale také Supermana nebo Batmana od DC

Hledají tu správnou postavu, která by je zaujala. 

Režisérská dvojice Adil El Arbi a Bilall Fallah si udělala jméno dlouho očekávaným třetím dílem Mizerů, který dopadl nad očekávaní dobře. A tak není divu, že je o tohle tvůrčí duo ze stran filmových studií velký zájem. Pánové například prozradili, že probíhají jednání s Marvelem, ale nebrání se ani práci s jeho největším konkurentem DC:

"Jsme velcí fandové Marvelu, ale zatím to byly jen rozhovory. Aktuálně není nic konkrétního. Pokud najdeme něco, do čeho se opravdu zamilujeme a bude to vyhovovat našim osobnostem, pak ano, určitě, půjdeme do toho. Bylo by ctí s nimi pracovat. Ale aktuálně se jen rozhlížíme. Hledáme tu správnou postavu, správný příběh, do kterého se pustit. Pokud něco takového najdou, pokud my něco takového najdeme, doufáme, že velmi brzy něco najdeme a budeme moci pracovat s Marvelem nebo také s DC," nechal se slyšet Adil.

Režiséři mají rádi například Spider-Mana, ale také Supermana a především Batmana, ale ze zmíněných postav je aktuálně "k dispozici" jen Superman, jehož budoucnost je zatím nejistá není v plánu další film a tím pádem není znám ani režisér, který by na další dobrodružství Muže z oceli mohl dohlédnout. 

Zdroj: CB, Columbia Pictures (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat