Flash: O návratu jedná původní představitel Batmana Michael Keaton, jak by mohl být zakomponován do příběhu?

Sólovka Flashe vypadá zajímavěji a zajímavěji. 

Nedávno vyšlo najevo, že by se v dlouho plánované sólovce Flashe mohli objevit také Cyborg (Ray Fisher) a Thomas Wayne (Jeffrey Dean Morgan), což je rozhodně zajímavá zpráva, ale není to nic proti tomu, co vyšlo najevo nyní. O účasti prý jedná Michael Keaton, tedy představitel Batmana z filmů Tima Burtona

Michael by si měl po dlouhé době zopakoval roli Batmana, což možná někoho může překvapit, ovšem jak víme, tak film Flash se bude inspirovat u komiksové linky Flashpoint, která operuje s alternativními dějovými linky a svou roli sehraje také takzvaný Multivesmír. 

Podle nových (zatím nepotvrzených informací) by díky Flashpointu mělo dojít ke změně reality a právě Keatonův Batman by měl být tím, kdo v kostýmu Netopýřího muže (kvůli Flashpointu bude zřejmě na chvíli "vymazán" Affleckův Batman) bojuje se zločinem a mohli bychom se dozvědět, co dělal několik desítek let od doby, kdy jsme ho viděli naposledy, tedy ve filmu Batman se vrací (1992). Kromě toho se předpokládá, že bude Batman působit jako mentor pro další postavy.

Nicméně se dál počítá s tím, že "hlavním" Batmanem bude ten, kterého ztvárňuje Robert Pattinson.  

Premiéra sólovky Flashe by se měla odehrát 3. 6. 2022.

Zdroj: The Wrap, Warner Bros. (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat