Total Recall: Vzpomínáte na mutantku se třemi prsy? Podle režiséra to bylo málo, mohla jich mít víc


Paul Verhoeven by klidně přidal ještě jedno ňadro.

Pokud jste viděli skvělou sci-fi s Arnoldem Schwarzeneggerem a Sharon Stone Total Recall (1990), tak si určitě vybavujete prostitutku (Lycia Naff) z marťanského baru, která měla oproti konkurenci velkou výhodu v podobě třech prsou. 

Jsou to jednoduché počty, je to o jedno víc, než má většina žen. Ale podle režiséra Paula Verhoevena jich původně mohlo být víc:

"Vím, že některé ženy mají ne dvě bradavky, ale mají rovnou čtyři. Stejně jako pes nebo něco takového. To je to, co mají. Opravdu existují a viděl jsem lékařské snímky, když jsem byl na univerzitě. A věděl jsem to. Chtěl jsem čtyři bradavky a prsa, velká prsa a malá prsa pod nimi. A myslím si, že Robu Bottinovi (specialista na trikové efekty, pozn. redakce) to pro účely filmu přišlo příliš realistické. A nakonec to skončilo tak, že tři prsa více odpovídala stylu celého filmu."

V první řadě je nutné poznamenat, že Verhoeven má odvahu v dnešní politicky hyperkorektní době srovnávat ženu se psem a zadruhé je dobře, že nakonec poslechl Roba, protože představa čtyř prsou, kdy by některá byla velká a některá malá, nezní moc přitažlivě. 


Zdroj: The Ringer, Tristar Pictures (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat