Původní návrh Thora vypadá skvěle a uvidíme Michaela Keatona ve filmu Flash v kostýmu Batmana?

Komiksové střípky.

Než se filmový Thor dočkal finální podoby, nepřekvapivě vzniklo nespočet různých návrhů jeho vzhledu. Některé dobré, některé zajímavé a některé nic moc. A podle mého názoru ten, který nabídl šéf marvelovského vizuálního oddělení Charlie Wen patří do skupiny povedených.

Je více "vikinský" a rozhodně působivý, speciálně pak s ohledem na to, že jde o vůbec první návrh Thora, který Wen připravil a to zhruba rok po vzniku Iron Mana (2008), tedy v podstatě na počátku Marvelovského filmového universa.


Zobrazit příspěvek na Instagramu

#throwbackthursday ...is that a thing? Well, either way, here’s a throwback to the very first #thor I had done. It was at Marvel Studio’s infancy, directly after Iron Man 1 -- I had a meeting the next morning with Kevin Feige to talk about designing a Marvel Cinematic Universe. I was so nerve-racked, I decided to paint my first Thor (which I included in the meeting;). You can see how this very first Thor image still had bits left over from spending 6 years developing the fantasy look of the #godofwar games. but even then, I really thought the Celtic knotting and interweaving shapes were working well, so I was super happy to be able to work those elements into the final #thor #designs for the films:) * * * * #thor #marvel #marvelstudios #hammer #superhero #comicbookmovie # #celtic #design

Příspěvek sdílený Charlie Wen (@imcharliewen),


Nedávno jsme se dočkali skvělé zprávy a to, že ve filmu Flash uvidíme také Michaela Keatona, tedy představitele Batmana. Ovšem, nebylo přímo potvrzeno, že si na sebe vezme kostým, někteří lidé spekulovali o tom, že by mohl být vidění pouze v roli Bruce Waynea. Ale naštěstí tomu bude jinak, máme očekávat to, že Michael bude k vidění i jako Netopýří muř. Nicméně bylo vyvráceno to, že bychom se měli dočkat Thomase Waynea v podání Jeffreyho Deana Morgana, o čemž se také chvíli mluvilo.

Film by měl mít premiéru 2. 6. 2022
 
Zdroj: THR, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat