Chceme, aby ho vyšetřila FBI. Petice žádá, aby si agenti posvítili na otce novodobého komiksového žánru

Bryan Singer z toho asi nebude mít radost. 

Bryan Singer je bezesporu velmi šikovný tvůrce, který má na kontě hned několik vynikajících projektů a jením z nich jsou určitě komiksoví X-Meni z roku 2000 (a také jejich výtečné pokračování), kteří v podstatě odstartovali novou vlnu zájmu o komiksové filmy. Ne, že by předtím nějaké nevznikaly, ale byli to právě X-Meni, kteří vdechli život aktuálně nejúspěšnějšímu filmovému žánru.

Bryan Singer má tak být na co pyšný, ale dá se tušit, že se mu v poslední době objevilo několik nových vrásek na čele, protože se musí potýkat s obviněními ze sexuálního obtěžování ze strany několika mužů. Obvinění se zatím prošetřují, ale zdá se, že nemalý počet lidí není spokojen s tím, jak to probíhá a tak vznikla petice, která žádá, aby si na Singera posvítilo rovnou FBI. 

A tahle petice má poměrně slušný ohlas, v době psaní článku ji podepsalo více než 35,5 tisíc lidí (cílem je 50 tisíc) a to za pouhé čtyři dny. 

Je na místě zmínit, že podobné akce nemají (nebo by neměly mít) vliv na to, jakým způsobem bude probíhat vyšetřování a Singer je podle zákona nevinný, dokud nebude prokázán opak.

Zdroj: Change, Wikimedia Commons (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat