Marvel hledá neslyšící herečku, fandové doufají, že to naznačuje návrat Daredevila

Marvel obsazuje nový seriál pro Disney+.

Netflix v minulosti nabídl ve spolupráci s Marvelem několik seriálů, kdy asi tím nejoblíbenějším byl Daredevil. A bylo tak velmi nemilé, že Netflix postupně všechny série na motivy marvelovských komiksů zrušil a to včetně Daredevila, který se tak dočkal jen tří řad.

Fandové tak doufali, že se seriálu ujme streamovací služba Disney+ (Marvel patří společnosti Disney), ale to nebylo tak jednoduché, protože Netflix měl smluvně zajištěno to, že Marvel nemůže postavy z Daredevila (a dalších seriálů) nějakou dobu používat. 

Tahle podmínka ale za pár měsíců vyprší a je tu tak šance na návrat Daredevila. A naděje u fandů probudila zpráva, že Marvel aktuálně hledá neslyšící indiánskou herečku pro zatím neupřesněný seriál pro zmíněnou streamovací službu Disney+.

Údajně je tu zájem o herečku, která splňuje následující podmínky:

"Neslyšící žena, která patří k původním obyvatelům Spojených států nebo Kanady, případně je latinoamerického původu a je starší osmnácti let s tím, že ztvární nezávislou, atletickou a bystrou dvacátnici pro seriál na Disney+."

Jméno postavy je Malia, což ale může být pracovní název a mnozí se domnívají, že jde o Mayu Lopez alias Echo, což superhrdinka, která se často vyskytuje v komiksech Daredevila (původně proti němu bojovala, ale pak se přidala na jeho stranu) a je jednou z mála neslyšících postav v marvelovském universu. A navíc patří k domorodému obyvatelstvu, takže není ničím překvapivým, že se lidé domnívají, že jde právě o Echo.

Nicméně, i pokud se to potvrdí, tak to automaticky neznamená návrat Daredevila, protože Echo má spojitost i s jinými hrdiny, například určitou dobu působila jako Ronin (tedy pod přezdívkou, kterou používal Hawkeye) a nebo se její příběh propletl s Moon Knightem a jak víme, jak Hawkeye, tak Moon Knight dostanou na Disney+ vlastní seriál, takže by se Echo mohla objevit v nich. 

Pro jaký projekt se s Echo počítá, tak zatím můžeme jen hádat.

Zdroj: Murphy's Multiverse, Marvel Comics (úvodní obrázek)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat