Flash: Ve filmu prý uvidíme Cyborga i představitele záporáka z Živých mrtvých

Obsazení se zřejmě rozšíří. 

Před Justice League (2017) měly společnosti Warner Bros. a DC velké plány se sólovkami dalších členů týmů, ale poté, co film zrovna nezabodoval, to začalo vypadat všelijak. Ale stále se počítá s tím, že svůj film dostane Flash (Ezra Miller), bez ohledu na to, že se u něj vystřídala už slušná řádka tvůrců, měnil se název i datum premiéry. 

Nicméně bychom se ho měli dočkat a zdá se, že v něm uvidíme i dalšího člena Justice League to Cyborga (Ray Fisher), alespoň to tak vypadá z odpovědi producentky (a manželky režiséra filmu Andyho Muschietti) Barbary, která na otázku fanouška, zda se dočkáme Cybroga odpověděla: "Samozřejmě."

To zní celkem jistě, ale samozřejmě se to může ještě změnit. I když by to bylo překvapením, protože by se film měl inspirovat u komiksové linky Flashpoint (chvíli se tak dokonce film jmenoval) a v ní hraje Cyborg důležitou roli.

Možná uvidíme taťku Batmana


O něco více nečekaná je informace, že by se ve filmu měl objevit také Jeffrey Dean Morgan, tedy představitel Negana ze seriálu Živí mrtví, ale především otce Bruce Waynea Thomase Waynea ve filmu Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti (2016).

Na druhou stranu, byť je to trochu překvapivé, tak ne úplně vyloučené s ohledem na to, že zápletka komiksu Flashpoint se točí kolem alternativních dějových linek a jak víme, v některých příběhových liniích zůstal Thomas naživu. 

Film Flash by měl mít premiéru 2. 6. 2022.

Zdroj: Reddit, CBM, AMC (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat