Marvel prý představí hranou verzi zajímavé záporačky a Deadpool 3 je jedním z nejžádanějších pokračování

Komiksové střípky.

Lucia Von Bardas (zdroj: Marvel Comics)
Disney před nějakou dobou získal společnost Fox a s ní i práva na hromadu komiksových postav a týmů. Je ale otázkou, kdy X-Meny nebo třeba Fantastickou čtyřku zakomponuje do Marvelovského filmového universa, které pod něj také spadá. 

Nezdá se, že by to mělo být vysloveně brzy, nicméně se aktuálně objevily zprávy, které dávají vědět, že Marvel hodlá v blízké budoucnosti divákům představit postavu jménem Lucia Von Bardas. To je záporačka, která se poprvé ukázala v roce 2004 s tím, že se stala předsedkyní vlády Latverie, tedy země, které původně vládl padouch Doctor Doom (častý protivník Fantastické čtyřky) a určitou dobu dokonce tuhle identitu sama Lucia používala. 

Není úplně jasné, jestli bude mít výraznou roli, nebo půjde jen o cameo, zatím tak můžeme jen hádat, jaké s ní má Marvel plány. 

A stejně tak můžeme hádat, jaké plány má se třetím Deadpoolem. Mluví se o tom, že pro něj pokračování dvou úspěšných komiksovek, které původně vznikaly pod dohledem Foxu, nemá zrovna prioritu, ale třeba změní jeho názor to, že na Twitteru v minulých dnech probíhala anketa o tom, která pokračování by si lidé nejvíce přáli, pokud by si mohli vybrat pouze tři, zatímco ostatní by nevznikly. A mezi nejčastějšími jmény byla právě třetí Deadpool. Kromě něj to byl také čtvrtý Thor, dvojka Spider-Man: Paralelní světy, čtvrtý John Wick, sedmé Mission: Impossible, pátý Indiana Jones nebo druhý Avatar.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat