Kterou superhrdinku Marvel údajně hodlá představit v hrané podobě? A hromada různých variant kostýmu pro Avengers: Endgame

Komiksové střípky.

Pokud jde o Marvelovské filmové universum, tak se nepřekvapivě neustále rozrůstá o nové a nové postavy a samozřejmě tento trend bude pokračovat. Marvel má na výběr z tisíců a tisíců postav, které působí v jeho komiksech, takže často můžeme jen hádat, na koho se můžeme těšit. 

Firestar (zdroj: Marvel Comics)
A podle znalce byznysu Daniela Richtmana by jednou z brzy představených postav měla být také superhrdinka Firestar. 

Jde o postavu, která se nejdříve objevila v animovaném seriálu Spider-Man and His Amazing Friends v roce 1981 a ve stejném roce si pak našla cestu na stránky komiksů. 

Skutečné jméno Firestar zní Angelica Jones a mezi její schopnosti patří létání a ovládání mikrovlnné a elektromagnetické energie. 

Zatím není jasné, zda by se Firestar měla objevit v některém marvelovském seriálu nebo filmu, ale podle Richtmana Marvel počítá s tím, že ji divákům představí.

Cestovat v čase se musí stylově

Nedílnou součástí příběhu Avengers: Endgame (2019) bylo cestování v čase skrze takzvané Quantum Realm. A právě pro tuhle příležitost dostali hrdinové k dispozici stylové kostýmy. Ovšem, jak už je zvykem, než vznikla jejich finální verze, uvažovalo se o různých variantách. Jakých? To ukázal umělec Aleksi Briclot.

Zdroj: Patreon, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat