Kdo by to do něj řekl, usměvavá hvězda komiksovky Shazam trpěla depresemi


Zachary Levi neskrývá to, že má za sebou terapii.

Herec Zachary Levi nejdříve ztvárnil veselého technika/špióna v kultovním seriálu Chuck, poté Fandrala v marvelovkách a následně hlavní roli v komiksovce Shazam! (2019). Ve všech případech šlo o komediálně laděné postavy, což Zacharymu skvěle jde, ale jak už to tak často bývá, tak ti, co jsou veselí v zaměstnání a na veřejnosti, jsou v soukromí výrazně jiní.

Zachary přiznal, že se potýkal s mentálními problémy a termín deprese mu rozhodně není cizí. Proto se také rozhodl docházet na terapii:

"Nakonec to, co jsem si [z terapií] odnesl bylo, že musím získat zpět svůj život. Ve finále chci žít, což mě tam také dovedlo. Odešel jsem s tím, že chci žít a chci být pozitivní v případě toho, co jaký může můj život být poté, co pochopím, jaká byla má hlavní selhání. Kde mají kořeny, v minulosti, v rodině. Konkrétně u mé matky a mého nevlastního otce a to, jak se ke mně chovali. Můj otec a to, že nebyl poblíž, odpuštění sobě samému, budování a naučení se empatii, kterou potřebujete [cítit] k sobě samým."

Zachary je dalším důkazem toho, že i když má člověk slávu a velmi slušně placenou práci, není to automaticky recept na štěstí. I hvězdy se potýkají s psychickými problémy a musejí je řešit. 

Ale určitě herci dost pomohlo to, že má aktuálně hromadu práce, například ho uvidíme ve druhém dílu úspěšné komiksovky Shazam!


Zdroj: Inside of You Podcast, Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat