Flákali jste se během karantény? Rock vám poradí, jak se chovat během návratu do posilovny


Dwayne Johnson myslí na zdraví ostatních.

Dwayne "Rock" Johnson patří k hercům s naprosto nejlepší fyzičkou. Dře jako kůň a je to na něm vidět. A právě tenhle svalovec se rozhodl poradit lidem, kteří se chtějí vrátit do posilovny poté, co byla během pandemie covid-19 zavřena:

"Mám pro vás lidi jednu malou radu. Začnu tímhle: Mějte plán. Rozhodněte se. Mějte v tom jasno a buďte rozhodní. A poté se rozhoupejte, vyrazte ven a jděte do toho, pusťte se do cvičení. Udělejte první krok, pak bude první krok spojen s prvním opakováním. Abyste dokončili první opakování, musíte vyrazit ven, musíte se rozhodnout a musíte vyrazit do posilovny. To je první rada. Další důležitou součástí této rady je, abyste byli chytří. Buďte chytří, pokud jde o to, kdy se vrátíte do posilovny. To je důvod, proč jsem řekl, že máte mít plán. Víte, jak to vypadá ve vaší posilovně, znáte svou posilovnu. Takže pokud byla vaše posilovna dírou ještě před pandemií, chcete se ujistit, že budete v případě vašeho návratu opatrní... pokud byla vaše oblíbená posilovna jednou z těch, kde nebyla nouze o pot, chcete být opatrní... Chceme se ujistit, že jste v bezpečí, kdy se vrátíte zpět do posilovny."

Rock se zřejmě chce ujistit, že se do posilovny nepoženete předčasně, speciálně pak do takových fitness center, které se zrovna nezaměřují na nejlepší hygienická opatření. Velký bicák je fajn, ale ne za cenu toho, že budete riskovat nákazu. 

Sám Rock má skvěle vybavenou domácí posilovnu, ale je v kontaktu s množstvím majitelů posiloven, aby se ujistil, že aktuální situaci berou vážně.

Zdroj: Instagram, Paramount Pictures (úvodní fotografie)



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat