Představitel padoucha z Kapitána Ameriky prozradil, že natáčení byl pěkný "záhul" a klidně by si zahrál Punishera

Frank Grillo by si rád zahrál Franka Castlea.

Frank Grillo už je součástí Marvelovského filmového universa, hraje protivníka Kapitána Ameriky (Chris Evans) jménem Crossbonese. A Frank během rozhovoru přiznal, že natáčení nebyla žádná legrace:

"Sice každý den trénuji s trenérem boxu a provádím silový trénink, ale když točíte film, kde se toho děje spoustu a musíte si zapamatovat množství choreografie, děláte to znovu a znovu a znovu a znovu. Vaše mysl se vyčerpá, stejně jako vaše tělo a jste neustále unavení."

Crossbones sice zemřel, ale jde o komiksové filmy, takže není vyloučen jeho návrat. Ovšem pokud by k němu nedošlo, tak by Frank měl zájem o další roli a tou je Punisher. Ovšem v současné chvíli to nevnímá jako reálnou věc.

"Není to aktuálně můj směr. Není to to, kam můj život míří a můj kamarád Jonny Bernthal odvedl [v této roli] skvělou práci. Můj život a to, co bych chtěl, to jsou aktuálně velmi odlišné věci...

Herec poznamenal, že se aktuálně soustředí na akční thrillery s nepřepáleným rozpočtem a že má naštěstí dostatek práce a užívá si během ní spoustu zábavy.

Na Franka se můžete těšit například v pokračování filmu Zabiják & Bodyguard (2017) jménem The Hitman's Wife's Bodyguard, který bude mít premiéru 19. 8. 2021.

Zdroj: Uproxx, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat