Ze Spider-Mana se stane Hawkeye, Faora se může vrátit, v Muži z oceli měl být odkaz na Watchmeny a oblíbená komiksovka tvůrce Strážců Galaxie

Komiksové střípky.

Jak určitě víte, na streamovcí službě Disney+ se v příštím roce objeví animovaný seriál What If...?, který se inspiroval u stejnojmenného komiksu. Dočkáme se tak známých postav a příběhů, které budou jiné, než si je pamatujeme. 

Například z Peggy Carter se stane Kapitán Amerika, ale zdá se, že uvidíme také to, že ze Spider-Mana bude Hawkeye. Reportér Matt Donnelly prozradil, že viděl obrázky, které ukazovaly právě to, jak se z Pavoučího muže stane marvelovský ostrostřelec. To zní rozhodně zajímavě. 

Odkaz na Watchmeny v Muži z oceli


Zack Snyder nejdříve filmovým divákům představil Watchmeny (2009) a o čtyři roky pak Muže z oceli (2013). A není tak divu, že měl Zack původně v plánu zakomponovat do Muže z oceli odkaz na Watchmeny, konkrétně na Doctora Manhattana. V jedné scéně v Muži z oceli byl na monitoru k vidění Mars (jak asi víte, tam Manhattan občas přebývá) a právě v tuto chvíli se měl objevit odkaz na Watchmeny. Nakonec k tomu ale nedošlo. 

Když už jsme u Muže z oceli, tak v něm jsme viděli nebezpečnou Faoru (Antje Traue), která dala Supermanovi (Henry Cavill) pořádně zabrat, ale nakonec skončila uvězněná v takzvané Přízračné zóně. Nicméně, Snyder naznačil, že klidně mohla přežít a je možný její návrat.

Ovšem, zatím není v plánu další film Superman, takže pokud k tomu dojde, tak určitě ne v blízké budoucnosti. 

Nejoblíbenější komiksovka Jamese Gunna?


James Gunn, který pracuje pro Marvel (série Strážci Galaxie) i DC (The Suicide Squad), se zúčastnil aktuální internetové výzvy, kdy se každý den zveřejní jeden film, který splňuje určité podmínky (například spadá do nějakého žánru nebo jde o pokračování). A pokud jde o superhrdinský žánr, tak má Gunn jasno, jeho jedničkou je Spider-Man: Paralelní vesmíry (2018). Což může být překvapení s ohledem na to, že jde o animáč, ale na druhou stranu, hodně povedený, takže proč ne.

Zdroj: The Direct, DCEU Mythic, ScreenRant, Twitter, Warner Bros. (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat