DC údajně zvažuje další týmovku. Která superhrdinská skupina by měla dostat šanci?

Záviset to bude na úspěchu filmu Black Adam. 

S filmem Justice League (2017) to úplně nevyšlo, nešlo ani o obří finanční hit, ani o miláčka recenzentů. Situaci by ale možná mohl napravit sestřih od původního režiséra Zacka Snydera, který bude mít premiéru na HBO Max příští rok. 

Ovšem, zatím není daleko od pravdy tvrzení, že týmovky od DC a Warner Bros. obvykle nejsou úplně to pravé ořechové (ani zmíněná Justice League, ani Sebevražedný oddíl nedostály očekáváním), nicméně to neznamená, že to DC vzdá. 

Podle všeho se uvažuje o tom, že by mohl dostat šanci další tým a to Justice Society of America (JSA). Ten by měl být představen v dlouho očekávané komiksovce Black Adam a pokud film uspěje, pak dostane takhle grupa, ve které působí například Hawkman, Flash, Wonder Woman, Spectre nebo Green Lantern (otázkou je, jaká verze týmu bude zvolena pro případný film, JSA se poprvé objevila ve čtyřicátých letech minulého století a tak se složení mnohokrát změnilo), vlastní projekt.

Justice Society of America byla několikrát k vidění v hraných sériích (zatím naposledy v novém seriálu Stargirl), ale ve filmovém světě ještě premiéru neměla. To by se mělo změnit v prosinci příštího roku, pokud tedy bude dodržena původní premiéra filmu Black Adam.

Zdroj: The Illuminerdi, DC Comics (obrázky)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat