Představitelé původního týmu Avengers se sejdou kvůli charitě a v těchto dnech měli mít premiéru třetí Strážci Galaxie

Komiksové střípky.

Pandemie covid-19 sice komplikuje natáčení mnoha filmů a seriálů, ale omezení vycházení má také jedno pozitivum a to, že se pořádá spousta takzvaných reunionů, tedy speciálů, kdy se "scházejí" herci a tvůrci různých projektů, kteří to obvykle řeší skrze videokonference a hlavním cílem je nejen pobavit fanoušky, ale také získat peníze na charitu.

Dobrá zpráva pro fandy Avengers, Chris Evans (Kapitán Amerika) prozradil, že dojde k reunionu všech představitelů zakládajících členů Avengers. Zatím není úplně jasné kdy, ale mělo by to být v dohledné době s tím, že jde o součást akce All In Challenge, jejímž cílem je získat peníze pro lidi nejvíce zasažené covid-19.


Mimochodem, věděli jste, že pokud by šlo vše podle plánu, v těchto dnech byl měl premiéru film Strážci Galaxie Vol. 3? Samozřejmě k tomu nedošlo a na vině není primárně covid-19, ale to, že kvůli cca deset let starým ne úplně vhodným vtípkům byl na chvíli od Marvelu vyhozen režisér/scenárista James Gunn a začal pracovat na DC filmu The Suicide Squad (premiéra 5. 8. 2021), ovšem po chvíli si Marvel uvědomil svou chybu a přijal tvůrce zpět s tím, že na třetí Strážce Galaxie dohlédne.

Není ale jasné, kdy se jich dočkáme (mohlo by to být v roce 2022, ale  to není zdaleka jisté). Nicméně, původním plánem bylo, že na začátku května tohoto roku budou v kinech třetí Strážci. Pak se ale situace změnila a měla se v nich objevit Black Widow, kvůli covid-19 ji ale nakonec uvidíme až 5. 11. 2020.



Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat