Ne, to není Apríl, Henry Cavill jedná o návratu do role Supermana

Paráda. 

Po neúspěchu Justice League (2017) a různých vyjádřeních tvůrců a herců nevypadalo moc pravděpodobně, že by se Henry Cavill měl vrátit do role Clarka Kenta alias Supermana. A tak je hodně velkým (a milým) překvapením informace, že sympatický britský herec jedná o návratu do role Muže z oceli se společností Warner Bros.



Bohužel zatím nejsou známy žádné detaily, objevily se tak spekulace o tom, že je to jen kvůli tomu, aby natočil dodatečné scény pro Justice League Snyder Cut, ale aktuálně je situace taková, že tvůrcům bylo údajně jasně řečeno, že žádné nové scény nevzniknou, takže tohle už od počátku neznělo jako pravděpodobná možnost.

Novinář Justin Kroll přišel s informacemi, že by se Henry Cavill měl vrátit kvůli cameu v některém z projektů jiných postav, kdy se jako pravděpodobné jeví filmy jako druhý Aquaman nebo Shazam (v jedničce původně měl mít malou roli, ale nevyšlo to), případně The Suicide Squad, určitě by to nemělo být v další Wonder Woman nebo Black Adamovi a stejně tak tu není skoro žádná šance na další sólovku se Supermana s Henrym v hlavní roli.

Ale i cameo je fajn zpráva, protože Cavill byl nečekanou, ale skvělou volbou pro roli Supermana a je dobře, že zřejmě znovu navlékne rudou kápi a připlácne si klasický symbol S na svůj urostlý hrudník. 

Zdroj: TheWrap, Twitter, Warner Bros. (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat