Justice Legue: Snyder Cut bude mnohem dražší, než se čekalo, naznačil šéf WarnerMedia

Bob Greenblatt by si přál, aby to bylo "jen" 30 milionů dolarů.

Nedávno bylo konečně potvrzeno, že se dočkáme mnohými vymodleného sestřihu Justice League (2017) od Zacka Snydera. A mluvilo se o tom, že by se náklady na dodatečné úpravy měly vyšplhat na částku mezi 20 a 30 milionů dolarů.


Což je slušná sumička, speciálně pak s ohledem na to, že bylo tvůrcům "zatrhnuto" natáčení dodatečných záběrů, mají dovoleno použít (a upravit) jen materiál, který už vznikl (plus přetočit zvuk u rozhovorů, pokud to bude nutné). 

Jak to tak ale vypadá, tak bez ohledu na to, že neproběhnou přetáčky a dotáčky, tak částka 30 milionů dolarů stačit nebude. Šéf firmy WarnerMedia (pod níž spadá studio Warner Bros. i streamovací služba HBO Max, která Justice League Snyder Cut někdy v příštím roce nabídne) Bob Greenblatt na informaci, že by se mělo jednat o sumu 30 milionů reagoval:

"Přál bych si, aby to bylo jen 30 milionů dolarů. Musíme komunikovat s odbory a ujasnit si s nimi určité věci, které nyní děláme. Je Snyder Cut novým filmem nebo jen [odlišným] sestřihem? Je tu spousta komplexních věcí, o kterých fanouškovská [komunita] nemá tušení."

Je očividné, že to nebude "levná" sranda, tak uvidíme, zda byla nemalá investice do nového sestřihu dobrý nápadem nebo ne.

Zdroj: Peter Kafka Podcast, Warner Bros. (fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat