Justice League Snyder Cut: Studio zakázalo natočení nových záběrů a jak to vypadá s pokračováním nebo spin-offy

Pár zajímavostí o očekávané komiksovce.

Před pár dny bylo konečně oficiálně potvrzeno, že příští rok uvidíme na streamovací službě HBO Max (patří společnosti WarnerMedia Entertainment) sestřih Justice League od Zacka Snydera. A mluví se o tom, že to nebude levná sranda, dodatečné náklady by se mohly pohybovat mezi 20 až 30 miliony dolarů. 


Ale jak to tak vypadá, tyhle finance nepůjdou na dotočení nových scén. Prozradil to novinář Umberto Gonzalez:

"Nebudou tu nové přetáčky s žádnými herci. Budou jen [do Snyderova sestřihu] přidány nové dialogy. A tady je něco, o čem ještě nebyly informace: [Snyder] chtěl natočit další záběry, ale HBO Max řeklo ne, že k tomu nedojde. Dají mu peníze na postprodukci, speciální efekty, hudbu a ADR (přetočení zvuku rozhovorů ve studiovém prostředí, pozn. redakce), ale ne na [filmové] přetáčky jakéhokoliv charakteru."

To asi není dobrá zpráva pro fandy, kteří jistě doufali, že Snyder bude mít volnou rukou. A dobrou zprávou není ani to, že podle Umberta Justice League Snyder Cut neznamená ani to, že bychom se mohli dočkat pokračování nebo dalších spin-offů:

"Je to prostě tenhle film a hotovo. Je to způsob... jak uzavřít kruh, dokončit příběh. Možná ne celý příběh, protože měl [Zack Snyder] plán na tři nebo pět filmů. Ale Snyder-verse, jak to nazývám, skončí se Snyder Cut. Neočekávejte žádné spin-offy s Batmanem nebo Benem Affleckem jako Batmanem nebo něco takového."

Což asi nikdo neočekává s ohledem na to, že se chystá film The Batman s mladším představitelem (a ano, odehrává se v mládí Bruce Waynea, takže teoreticky by mohl vzniknout další projekt s Benem jako Batmanem, ale to je vysoce nepravděpodobné). Samozřejmě vznikají další samostatné film Aquamana a Wonder Woman, se sólovkou Flashe se i nadále počítá a jak to bude s Cyborgem, to je zatím ve hvězdách.

Zdroj: TheWrap, Warner Bros. (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat