John Wick: Film se původně měl jmenovat jinak a kolik filmů je v plánu

Něco pro fandy nekompromisního zabijáka. 

Série John Wick se stala jednou z nejlepších akčních podívaných za poslední roky. Její kvalita s novými díly neklesá, takže se aktuálně připravuje čtyřka a jak to tak vypadá, ani ta by nemusela být poslední. Byť se scenárista Derek Kolstad nechal slyšet, že nejsou Rychle a zběsile (takže se nedá předpokládat, že bychom se dočkali devíti nebo deseti filmů), tak čtyřka by nemusela být tečkou za sérií:

"Nevím, kolik dalších jich bude, ale myslím, že aktuální plán je nejméně čtyři nebo pět."

Samozřejmě záleží na úspěchu čtyřky, ale trojka ukázala, že je o značku John Wick stále zájem, takže se dá tušit, že uspěje i čtyřka a tím pádem je pětka velkou pravděpodobností. 

Mimochodem, věděli jste, že původně se první díl z roku 2014 neměl jmenovat John Wick, ale Scorn (volně přeloženo jako "opovržení" nebo "neúcta"), ale Keanu Reeves neustále film nazýval jménem hlavní hrdiny a tak se nakonec studio Summit Entertainment rozhodlo, že název změní. 

Pokud jde o název čtyřky, která by měla mít premiéru 21. 5. 2022, tak její oficiální jméno zatím známo není a očekává se, že ho stejně jako u trojky vybere režisér Chad Stahelski.

 Zdroj: CB, Summit Entertainment (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat