Justice League: Kdo si zahrál padoucha Darkseida? A proč tenhle herec nikdy neviděl původní Justice League

Bylo prozrazeno, kdo poskytne hlas děsivému záporákovi. 

Původně bylo v plánu, že se v Justice League (2017) objeví jeden z nejvýraznějších DC zloduchů Darkseid, ale nakonec jsme se dočkali jen jeho strýce Steppenwolfa (Ciarán Hinds). Ovšem, Zack Snyder nedávno prozradil, že v jeho sestřihu filmu, který nabídne streamovací služba HBO Max příští rok, bude k vidění také Darkseid. Očekává se, že bude mít menší, ale důležitou roli. A nyní bylo odhaleno to, kdo Darkseida (který byl vytvořen především digitálně) namluvil:

"Tak a je to, protože mi to bylo dovoleno...
Ahoj, jmenuji se Ray. Hrál jsem Darkseida v 'Justice League' Zacka Snydera. A je to. Je to venku."

Právě to napsal na Twitteru herec Ray Porter, který se specializuje hlavně na seriálové role, kterých má na kontě spoustu (například v Pohotovosti nebo v Takové moderní rodince). Ke slyšení bude také v audio verzi komiksu Sandman.

Mimochodem, Ray také prozradil, že nikdy původní verzi Justice League neviděl:

"Ne. Není to proto [, že jsem byl vystřižen] a rozhodně nechci házet špínu na Josse Whedona nebo Warner Bros. nebo něco takového. Pro mě... svým způsobem jsem s tímhle natáčením musel žít opravdu dlouhou dobu. Moje tehdejší družka na filmu pracovala a já jsem se tam pohyboval velmi dlouho, než jsem byl obsazen a poznal jsem tam spoustu lidí. A zvláštním způsobem jsem to vnímal osobně. Je to jako, 'Ne, oni vybudovali tuhle opravdu skvělou věc a vy ji měníte a já si nemyslím, že to chci vidět.' Zní to jako chování školáka, ale tak jsem se v dané době cítil."

Ovšem, Snyderovu verzi si Ray určitě utéct nenechá s ohledem na to, že Darkseid v ní bude.

That said, and because I’ve been given permission...
Hi, I’m Ray. I played Darkseid in Zack Snyder’s “Justice League”.
There. It’s out now.

— Ray Porter (@Ray__Porter) May 22, 2020 >

Zdroj: LightCast, DC Comics (úvodní obrázek)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat