Henry Cavill jako Superman by měl mít v DC filmech podobnou roli jako Hulk nebo Nick Fury v marvelovkách

Asi chápete, co je tím myšleno.

Je to jen chvíle, co vyšlo najevo, že byť to tak dlouho nevypadalo, Henry Cavill by přece jen ještě mohl na nějakou dobu navléknou kostým Supermana. Ti, co očekávají pokračování Muže z oceli (2013) sice asi byli zklamáni z toho, že zatím se nepočítá s tím, že by vzniklo, ale i to, že by se Henry měl vrátit kvůli cameo rolím v projektech jiných postav, je lepší než nic. 


To, že se počítá s tím, že se bude Superman ukazovat v dalších DC projektech v omezené kapacitě tvrdí i stránky ComicBook, kdy podle jejich informací zatím společnosti DC a Warner Bros. plánují, že  bude Clark Kent/Superman v DC projektech zastávat podobnou roli, jakou má Nick Fury (Samuel L. Jackson) v Marvelovském filmovém universu. 

Ten se objevuje v různých filmech (a seriálech), ovšem málokdy má výraznější prostor (pokud pomineme Captain Marvel), případně by Supermanova role mohla být srovnatelná s Hulkovou (Mark Ruffalo), kterému je věnováno více pozornosti než Nickovi, ale na plátně nestráví nejvíce času z postav, které se ve daném filmu objeví. 

Jak se zdá, společnosti Warner Bros. a DC zřejmě ještě přesně nevědí, co si se Supermanem počít. Původně se mluvilo o tom, že by chtěly začít s "čistým štítem" (rozumějte, s jiným představitelem, podobě jako v případě Batmana), ale zdá se, že názor změnily a chtějí si nechat otevřená vrátka pro případnou další sólovku s Henrym Cavillem, která zatím v plánu není, ale nebylo by překvapením, pokud by se Henry mihl v několika filmech jiných postav a za pár let dostal svůj vlastní.

Zdroj: Warner Bros. (úvodní fotografie)



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat