Mizerové navždy: Původně se zvažoval i konec, během kterého by zemřel Mike Lowrey

Prozradili to režiséři. POZOR, SPOILERY!!!

Trvalo to nějakých sedmnáct let, ale letos jsme se konečně dočkali třetího dílu Mizerů nazvaného Mizerové navždy. Nově se režie ujala dvojice Adil Al Arbi & Bilall Fallah a nutno říct, že to nedopadlo vůbec špatně.

Konec byl trochu ve stylu telenovely, kdy jediná životná láska Mikea (Will Smith) Isabel Aretas (Kate del Castillo) prozradila svému synovi Armandovi (Jacob Scipio), že je Mike jeho pravý otec, poté se pokusila zastřelit Mikea, ale Armando se vrhl do cesty kulce a byl zraněn. Isabelu poté zastřelila Mikeova bývalá přítelkyně Rita (Paola Núñez). 

Jak ale prozradili režiséři, původně zvažovali i konec, který byl ve stylu řecké tragédie:

"Měli jsme různé konce a poté, když jsme [film] stříhali, vsadili jsme na testovací publikum. Vždy se snažíte dostat reakci od publika, abyste zjistili, který konec je nejlepší. A nakonec máme prvky z každého konce, které jsme dali dohromady," poznamenal Bilall.

"Nebyli jsme si úplně jistí, jak to ukončit. To byl důvod, proč jsme museli vyzkoušet různé verze. Natočili jsme množství různých verzí. Když [Isabel] pochopila, že je vše ztraceno, chtěla dobrovolně skočit do ohně a chtěla s sebou stáhnout Mikea Lowreyho. Protože si myslela, že je její syn mrtvý, chtěla, aby všichni zemřeli společně. Byla to verze, která byla opravdu epická a ve stylu řecké tragédie. Ale možná to bylo až příliš, ovšem to nikdy nezjistíme," dodal Adil. 

Tvůrci se nakonec rozhodli jinak a pro účely série asi dobře s ohledem na to, že film zabodoval a dočkáme se také čtyřky.


Zdroj: DigitalSpy, Sony (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat