Justice League: Snyderův sestřihl prý bude oficiálně oznámen zítra, v kinech ho ale asi neuvidíme

Zatím ale nejásejte, potvrzení ze strany Warner Bros. nebo DC chybí.

Sestřih Justice League (2017) od původního režiséra Zacka Snydera byl dlouho spíše takovou městskou legendou. Mluvilo se o něm, plno lidí věřilo, že existuje, ale (skoro) nikdo ho neviděl. Nedávno ovšem vyšlo najevo, že Zack Snyder měl svou verzi Justice League pustit šéfům DC a tím měly odstartoval diskuse o tom, že by se takzvaný Snyder Cut konečně dostal na veřejnost. 


A zdá se, že by na tom opravdu mohlo něco být. Zítra bude Zack Snyder pořádat promítání svého filmu Muž z oceli (2013) a věří se, že právě při téhle příležitosti režisér oficiální oznámí existenci a možnou premiéru své podoby Justice League. 

Nicméně, mluví se o tom, že ta by neměla putovat do kin, ale spíše se předpokládá, že bude uvolněna na streamovací službě HBO Max, která bude spuštěna 27. 5. 2020.

Pokud se to potvrdí, nebude to překvapením s ohledem na to, že se o téhle formě premiéry už několikrát mluvilo a pro navíc, pro HBO Max by to mohla být velká pomoc, která by určitě přilákala slušné množství předplatitelů. 

Opět je ale na místě zmínit, že oficiální potvrzení od Warner Bros. a DC chybí, nicméně tyhle informace pocházejí ze zdrojů, které obvykle přinášejí pravdivé informace. Uvidíme, zda to platí i tentokrát, dozvíme se to už zítra.



Zdroj: DCEU Mythic, CBM, Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat