Captain America: Občanská válka nebyl sólovkou Kapitána Ameriky, šlo o film Avengers, upozorňují fandové a volají po Captain America 3

A proč s publikum pustilo do obhajoby Captain America: První Avenger?

Když se objevil film Captain America: Občanská válka (2016), tak se o něm mluvilo jako o Avengers 2.5, což není tak daleko od pravdy, nebyla to ani tak sólovka Stevea Rogerse/Kapitána Ameriky (Chris Evans) jako spíše týmovka různých postav z Marvelovského filmového universa.


A jelikož teď mají lidé čas více sledovat filmy a zabývat se věcmi, které by je asi normálně tolik netrápily, tak se na internetu začalo ozývat čím dál více hlasů s tím, že se stále čeká na "pravou" třetí sólovku Kapitána Ameriky. 

Nic takového samozřejmě v plánu není a oficiálně je Občanská válka třetím dílem série Captain America, ale asi by se lidé nezlobili, kdyby dostal Steve Rogers ještě jednou sólovku. 

Mimochodem, tou nejhůře hodnocenou sólovkou Kapitána Ameriky je první film Captain America: První Avenger (i tak jsou ale hodnocení veskrze pozitivní), nicméně teď se právě První Avenger začal intenzivně řešit na sociálních sítích a množství lidí vystoupilo na jeho obhajobu. 

Někteří ho označují za nejméně doceněnou marvelovku, jiní lidé upozorňují na to, že ukázal, že Steve Rogers je hrdinou i bez séra a další si myslí, že na rozdíl například od zmíněné Občanské války má První Avenger příběh, který není jen způsobem, jak představit nové postavy. 
 
Co myslíte vy, zaslouží si První Avenger více pozornosti?

Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat