Justice League: Potvrzeno, sestřih Justice League od Zacka Snydera bude k vidění příští rok

 
A jak se tušilo, bude to na HBO Max. 

Sestřih Justice League (2017) od původního režiséra Zacka Snydera, to je žhavé téma. Volá se po něm roky, doufá se v něj, sní se o něm, spekuluje se o něm a v poslední době se začaly objevovat zprávy, které tvrdily, že ho skutečně uvidíme. 

Věřilo se, že dnes bude oficiálně oznámena existence Justice League Snyder Cut a dohady se potvrdily. Je to oficiální. Jak se věřilo, oznámil to sám Snyder:

"Chci poděkovat HBO Max a Warner Brothers za jejich odvážné gesto ukazující podporu umělcům a umožňujícím jim realizaci jejich vlastní vize. Speciální poděkování patří také všem, kteří se zapojili do hnutí SnyderCut a učinili z něj realitu."

Snyderovo vyjádření potvrdilo další spekulaci a to, že jeho verzi filmu nabídne streamovací služba HBO Max, která startuje 27. 5. 2020 s tím, že není jasné, zda Zackova verze bude existovat v podobě filmu (a to údajně cca 4 hodiny dlouhého) nebo jako minisérie. 

Co se ale ví, že se dočkáme někdy během příštího roku. A podle všeho to nebude laciná záležitost, odhaduje se, že náklady na Snyderův sestřih se vyšplhají na částku mezi 20 až 30 miliony dolarů. 

Ale asi si Warner Bros. řeklo, že se jim to vyplatí už jen proto, aby dali lidé pokoj a pořád se Snyder Cut neotravovali :). A kromě toho se dá tušit, že část přidá také HBO Max, pro kterou bude Justice League Snyder Cut jedním z velkých lákadel pro předplatitele.

Zdroj: The Verge, THR, Warner Bros. (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat