Proč bylo rozhodnuto o vzniku Justice League Snyder Cut zrovna nyní? A prohlédněte si skvělé brnění z Iron Mana 3

Komiksové střípky.

Je to v podstatě jen pár hodin, co bylo po letech spekulací a fanouškovských kampaní potvrzeno, že se dočkáme sestřihu Justice League (2017) od Zacka Snydera. Uvidíme ho příští rok na streamovací službě HBO Max, ale samozřejmě vyvstává otázka, proč zrovna nyní Warner Bros. rozhodlo o investování údajně až 30 milionů dolarů do Snyderovy vize. 


Jeden ze šéfů Warner Media Entertainment Robert Greenblatt prozradil:

"Od té doby, co jsem tu před 14 měsíci začal pracovat, volání #ReleaseTheSnyderCut bylo denní rutinou v našich kancelářích a objevovala se v našich schránkách. No, fandové po tom volali a my jsme nadšení, že to konečně vyslyšíme. Ve finále je to hlavně o nich a jsme více než nadšení, že uveřejníme Zackovu finální vizi pro tento film a to v roce 2021."

Manažeři z Warner Bros. dodávají, že je Snyderův sestřih vznikne hlavně díky snaze spousty lidí a také uvedli, že streamovací služba HBO Max (startuje 27. 5. 2020) je ideální platformou pro uvedení nové podoby Justice League. Je tak patrné, že právě těsně před uvedením této služby nastala vhodná doba pro oznámení Justice League Snyder Cut. Pro HBO Max to znamená lákadlo na předplatitele a dá se tušit, že Warner Bros. zase od HBO Max za odměnu dostane finanční výpomoc na pokrytí nákladů na vznik Snyderovy verze.

"Brokovnicové" brnění


Iron Man nám za 12 let svého působení v Marvelovském filmovém universu ukázal hromadu brnění. Například Mark 40/XL, jinak také Shotgun Armor. To bylo k vidění ve filmu Iron Man 3 (2013) a teď si můžete prohlédnout jeho návrhy, které zveřejnil Phil Saunders.

 

Zdroj: CBM, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat