Falcon & Winter Soldier: Filmaři a herci se můžou vrátit do Prahy a pokračovat v natáčení velkolepé marvelovské série

Je tak možné, že se stihne srpnová premiéra.

Pandemie covid-19 zkomplikovala natáčení spousty filmů a seriálů včetně těch marvelovských. To se týká i hraného seriálu Falcon & Winter Soldier, který se natáčel také v Praze. Ale poté, co začala být zaváděna preventivní opatření v České republice a především poté, co USA oznámilo zastavení letů spojující Evropu a USA, se štáb a herci vydali zpět domů, aby počkali až se situace uklidní. 

Nebylo ale jasné, zda nebude zdržení tak velké, že by to vedlo ke zpoždění premiéry, která je zatím naplánována na srpen letošního roku. Jak se ale zdá, tak bychom se přece jen mohli dočkat v plánovaném termínu, protože s ohledem na to, že Česká republika poměrně rychle uvolňuje omezení, může se štáb a herci vrátit do Prahy a pokračovat v natáčení.

Stále ale budou muset filmaři a herci dodržovat určitá opatření, například před opuštěním USA musejí projít testováním na covid-19 a před vstupem do naší země budou muset předložit výsledky, následovat bude nový test a poté budou muset strávit 72 hodin v karanténě. Což je ale slušný ústupek, když původně byla karanténa dlouhá 14 dnů.

Nicméně, Disney zatím neoznámil, kdy přesně plánuje návrat tvůrců a herců do České republiky, ovšem s ohledem na to, že u nás je naštěstí počet případů poměrně nízký, tak by nemusel dlouho otálet a kamery by se mohly rozjet poměrně brzy.


Zdroj: THR, Marvel (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat