Spider-Man: Paralelní světy - Proč nedošlo na camea Toma Hollanda, Andrew Garfielda a Tobeyho Maguire. A co znamenalo číslo 42

Pár zajímavostí o povedeném animáči.

Spider-Man: Paralelní světy (2018) byl povedeným animáčem, který uspěl finančně a líbil se jak "běžným" divákům, tak novinářům. A asi víte, že se původně zvažovalo to, že by ve filmu měli camea všichni tři představitelé Spider-Mana v hrané podobě, tedy Tobey Maguire, Andrew Garfield a Tom Holland. Nakonec k tomu bohužel nedošlo a jeden z producentů Christopher Miller prozradil proč:

"Navrhli jsme Sony odvážnou a ambiciózní honičku zahrnující Spider-Hama, Tobeyho, Andrewa a Toma. Ale měli pocit, že je na to 'příliš brzy".

Zřejmě si to Sony chce nechat jako eso v rukávu pro další díly, ostatně, druhého se určitě dočkáme, i když i ten bude mít zpoždění kvůli covid-19 a do kin by se měl dostat 22. 10. 2022 (původně to mělo být v dubnu daného roku). 

Mimochodem, v prvním filmu se často opakovalo číslo 42. Někteří z vás možná vědí proč, jiní důvod neznají a právě pro vás ho odhalil oficiální twitterový účet Spider-Man: Paralelní světy:

"Odkazy na číslo 42 v Paralelních světech jsou poctou Jackiemu Robinsonovi, což je první Afroameričan, který se stal hráčem Major League Baseball (nejvyšší baseballová liga v Severní Americe, pozn. redakce) a číslo na jeho dresu bylo 42."

Šlo tedy o pomrknutí na fandy baseballu. 


Zdroj: Twitter, Sony Entertainment/Marvel (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat