Zemřel herec z The Amazing Spider-Mana. Vrátí se Stallone ve Strážcích Galaxie 3? A opravdu letos vyjde Godzilla vs Kong?

Filmové střípky.

Musíme bohužel začít smutnou zprávu. Ve věku 53 let zemřel v důsledku komplikací rakoviny herec Irrfan Khan, kterého si můžete pamatovat jako doktora Rajita Ratha z The Amazing Spider-Man (2012), oscarového filmu Pí a jeho život (2012) nebo jako Simona Masraniho z Jurského světa (2015).

Irrfan Khan (zdroj: Universal Pictures)
Irrfan má na kontě desítky a desítky různých rolí s tím, že je jedním z mála herců, kteří se dokázali prosadit jako v Bollywoodu, tak v Hollywodu.

Vrátí se Sly a představitel Luthora?

Ve druhých Strážcích Galaxie (2017) se v epizodních rolích objevil Sylvester Stallone i představitel Lexe Luthora ze Smallville Michael Rosenbaum a tak fandové doufali, že by se mohli vrátit i v plánovaných Strážcích Galaxie Vol. 3 (premiéra možná v roce 2022). A Michael Rosenbaum má dobrou zprávu, věří, že režisér/scenárista James Gunn má v případě obou herců nějaké plány, jak je do filmu zakomponovat. Bohužel ale zatím nejsou známy žádné detaily a sám Gunn to nepotvrdil, jen pronesl, že se Rosenbaumovo vyjádření může týkat obecně Marvelovského filmového universa, ne nutně dalších Strážců Galaxie.

Opravdu se ještě letos porve Godzilla s King Kongem?

Kvůli koronaviru se měnilo datum natáčení a premiéry hromady filmů a seriálů a je tak logické, že vu filmů, u kterých zatím nebylo oznámeno, že budou mít zpoždění, jsou fandové nervózní. Stejně tak v případě očekávaného monster divočině Godzilla vs Kong, kdy nervozitě dost napomáhalo to, že jsme zatím neviděli žádnou pořádnou ochutnávku.

Godzilla vs Kong má naplánovanou premiéru na 20. 11. 2020 (u nás o den dříve) a dobrá zpráva, zatím se zdá, že bude tenhle termín dodržen. Snad se tak brzy dočkáme traileru.

Zdroj: THR, CB, Warner Bros. (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat