Avengers: Endgame - Iron Man vs Heimdall a dojemné video Chrise Evanse z posledního dne natáčení

Komiksové střípky.

Pro tak velký film, jakým Avengers: Endgame (2019) bezesporu jsou, se zvažovala hromada různých věcí. A ne všechny se samozřejmě dočkaly realizace. Jako například momenty, o které se nyní podělili scenáristé Christopher Markus a Stephen McFeely.

V prvotních verzích scénáře například bylo to, že se Iron Man (Robert Downey Jr.) přidal k Thorovi (Chris Hemsworth) během mise do Asgardu, kde měli získali Kameny nekonečna Reality Stone a Space Stone, ovšem narazili by na Heimdalla (Idris Elba), na kterého by právě Iron Man zaútočil v brnění, které umožňovalo zneviditelnit se.

Další nerealizovaná dějová linka by zahrnovala to, že by se War Machine (Don Cheadle) a Nebula (Karen Gillan) vydali na planetu známou jako Morag a dostali by se pod vodu, aby se utkali s obřím mořským monstrem.

Obojí zní skvěle a to si mysleli i scenáristé, ovšem nakonec podle McFeelyho v těchto zápletkách chyběl pořádný emocionální náboj, takže jsme se jich nedočkali.

A teď si připravte kapesníky, režisérské duo bratří Russoových nabídlo video z natáčení Endgame, které ukazuje poslední natáčecí den Chrise Evanse, tedy představitele Kapitána Ameriky.

Zdroj: Twitter/CB, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat