Avengers: Infinity War - Fotka Doctora Strange v brnění Iron Mana a jak to, že jsme viděli hned několik Infinity Gauntlet?

Komiksové střípky.

Kameny nekonečna se sice dají používat jednotlivě, ale svou skutečnou moc ukáží, když jsou zasazeny do rukavice známé jako Infinity Gauntlet. Tu ukovali trpaslíci na planetě Nidavellir a je vyrobena z mocného kovu známého jako Uru.

Nicméně, už před posledními dvěma filmy Avengers byla Infinity Gauntlet k vidění a to v sérii Thor v Odinově trezoru a také v Avengers: Age of Ultron (2015), kdy už ji měl k dispozici sám Thanos.

Pokud jde o rukavici v Odinově vlastnictví, tak vyšlo najevo, že je to padělek, ale co se týče Infinity Gauntlet v Age of Ultron, tak to vyvolalo pár otázek, speciálně pak s ohledem na to, že v době událostí druhých Avengers by neměla Infinity Gauntlet ještě existovat.

Vysvětlení teď poskytli scenáristé Infinity War a Endgame Christopher Markus a Stephen McFeely, kteří prohlásili, že podle nich kolovaly legendy o rukavici, která dokáže spojit sílu Kamenů nekonečna už v minulosti a tak si Thanos pořídil rukavici, která byla prostě jen pro "trénink" a módní doplněk. Až když rukavici skutečně potřeboval, vyhledal krále trpaslíků Eitriho (Peter Dinklage), aby mu ji vyrobil. No dobře, je to zvláštní vysvětlení, ale proč ne...

Ve zmíněných Avengers: Infinity War jsme se také mohli dočkat toho, že by Doctor Strange (Benedict Cuberbatch) navlékl brnění Iron Mana (Robert Downey Jr.). Nakonec k tomu nedošlo, ale minimálně pár záběrů bylo natočeno, což dokazuje následující fotka. Podle všeho se mělo jednat o součástí scény záchrany Doctora Strange z lodi Black Order, ale nakonec šlo o příliš dlouhou sekvenci, takže některé momenty byly vystřiženy, včetně toho, kdy měl Strange na sobě brnění.

Zdroj: Twitter (CB), Marvel Studios (úvodní obrázek)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat