Novým Kapitánem Amerikou mohl být Bucky a v Avengers 4 jsme se neměli vydat do doby prvních Avengers

Komiksové střípky.

Když na konci Avengers: Endgame (2019) Steve Rogers/Kapitán Amerika (Chris Evans) předal štít Samu Wilsonovi/Falconovi (Anthony Mackie), mnohé to překvapilo, protože spíše předpokládali, že štít dostane Bucky Barners/Winter Soldier (Sebastian Stan).

Tvůrci přišli s logickým vysvětlením a to, že Bucky byl dlouhou dobu pod mentální kontrolou HYDRY, takže by to nebylo úplně bezpečné, dokud není jasné, jaké dopady to mělo na jeho mysl, ovšem pravdou je, že se uvažovalo i o tom, že by pochodeň Kapitána Ameriky převzal Bucky.

Ovšem, nakonec tenhle nápad použit nebyl a scenáristé Christopher Markus a Stephen McFeely vysvětlili, že to bylo také proto, že role Kapitána Ameriky je o idealismu a o tom, kým bychom mohli být, pokud bychom byli svými lepšími já. A to se podle nich týká Sama, zatímco Bucky si prošel úplně jiným vývojem.

Další zajímavostí, která se týká Endgame je to, že tu byla možnost, že se nevydáme do doby, kdy se odehrávali první Avengers (2012). Ve finální verzi Avengers: Endgame se jedna skupina hrdinů dostala právě do doby, kdy došlo k událostem v prvních Avengers, ale v první verzi scénáře toto chybělo. Tvůrci ale pak došli k názoru, že by byla chyba tuhle zápletku nevyužít a nakonec byla k vidění.



Zdroj: Twitter/CB (I, II), Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat