Co říká Scarlett Johansson na to, že byla až druhou volbou na Black Widow? A herci ze Smallville chystají znovushledání kvůli charitě

Komiksové střípky.

Scarlett Johansson je jako bývalá ruská špionka Black Widow, která se přidala na stranu S.H.I.E.L.D.u a stala se zakládající členkou Avengers, skvělá, ale možná víte, že nebyla první volbou Marvelu pro tuhle roli. Původní favoritkou byla Emily Blunt, ovšem byť už to vypadalo, že to vyjde, tak Emily se nakonec musela téhle postavy vzdát kvůli (ne zrovna skvělému) filmu Gulliverovy cesty (2012).

Šanci tak dostala Scarlett. A co vlastně říká na to, že byla "až ta druhá?"

"Ten nejlepší hovor, který můžete mít, je ten, když vás kvůli něčemu odmítnou a pak to stejně získáte. Více si toho vážíte. V podstatě jsem si vybudovala kariéru na tom, že jsem druhou volbou."

Herečka si z toho očividně hlavu nedělá, hlavní je, že roli nakonec získala a dlouhé roky tak mohla ztvárňovat ikonickou postavu. A sice to trvalo, ale dočká se i vlastní sólovky. Ta měla být původně k vidění už na konci dubna, ale kvůli covid-19 se přesune až na 5. 11. 2020. A co se týče Emily, tak se šušká o tom, že by ji a jejího manželka Johna Krasinski Marvel rád viděl v zatím neoznámeném filmu Fantastická čtyřka.

Zdroj: The CW
Covid-19 tak způsobuje dost problémů, ovšem, má i pár kladných přínosů, například to, že jsme viděli a ještě uvidíme znovushledání herců z různých projektů, kteří spolu komunikují skrze videokonferenci a obvykle je to za účelem nejen potěšit fandy, ale také získat peníze na charitu.

A platí to i pro hvězdy seriálu o mládí Supermana Smallville. Právě herci z něj si společně zavzpomínají na deset řad oblíbeného seriálu. Více informací zjistíte na tomto odkazu, bohužel ale zatím není jasné, kdy tahle akce proběhne.

Zdroj: Parade, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat