Matrix 4: Jedno je jisté, film bude mít špičkovou akci, vypomůžou s ní tvůrci Johna Wicka

Třikrát hurá.

Původní filmy Matrix měly hromadu pozitiv a jedním z nich byla bezesporu špičková akce. Šlo v tomto ohledu o revoluční podívanou, která brala dech. A doufá se tak, že by podobně mohl filmovým světem otřást i plánovaný čtvrtý film Matrix.

A byť to nebude snadné, tak se zdá, že šance tu je a ne malá. Vyšlo totiž najevo, že režisérce Laně Wachowski s akcí vypomohou dva odborníci na slovo vzatí a to Chad StahelskiDavid Leitch.

Tahle dvojka pracovala už na původní trilogii Matrix, kde působili jako kaskadéři, ale později se vrhli na režii a stojí za filmem John Wick (2014) s tím, že Stahelski režíroval i dvojku a trojku (netřeba připomínat, že se v nich hlavní role ujala hvězda Matrixu Keanu Reeves), zatímco Leitch dohlédl na jiné povedené akčňárny Atomic Blonde (2017) a Rychle a zběsile: Hobss a Shaw (2019) nebo na zábavnou komiksárnu Deadpool 2 (2018).

Je tedy rozhodně dobrou zprávou, že pánové budou Laně asistovat. Je tak v podstatě jisté, že pokud půjde o souboje a přestřelky, tak se nemáme čeho bát. Jak to bude s ostatními aspekty, to zatím není jasné, ale určitě něco napoví první upoutávky, i když zatím není jasné, kdy budou k dispozici. Samotný film by měl mít premiéru 20. 5. 2021.

Zdroj: Collider, Summit Entertainment/Warner Bros. (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat