Je fajn být v karanténě a nemuset vídat Anthonyho Mackie, zavtipkoval představitel Winter Soldiera

Co se škádlivá...

Pokud byste se mě zeptali, kdo je nejzábavnější herecká dvojka z Marvelovského filmového universa, tak bych asi řekl Anthony Mackie (Sam Wilson/Falcon) a Sebastian Stan (Bucky Barnes/Winter Soldier). Tihle dva pánové se rádi pouštějí do kolegů a utahují si z nich, ale také si očividně nemají problém udělat srandu ze sebe navzájem. Sebastian Stan například na otázku, kdy bude oznámen další film Avengers, odpověděl:

"Musíme nejdříve vyřešit ještě spoustu jiných misí, než se k tomu vůbec dostaneme. Musím si poradit s touhle další osobou - je příjemné si od ní dát oddech. Anthony Mackie je prostě, víte, je docela hezké mít v karanténě chvíli klidu bez něj. Ale nejdříve se musíme společně pustit do několika dobrodružství, než se k tomu dostaneme [oznámení dalšího filmu Avengers]."

Je jasné, že další film Avengers nebude v letech 2021 nebo 2022 a speciálně to platí nyní, když byla většina marvelovek posunuta na pozdější datum. Nejdříve bych očekával oznámení dalšího filmu Avengers v roce 2023 a to jsem ještě si optimista.

Nicméně, mluví se o tom, že pro streamovací službu Disney+ by měl vzniknout seriál Young Avengers, opět ale není jasné kdy. Stejně tak v případě seriálu Falcon & Winter Soldier se neví, kdy ho uvidíme, původně měl začít letos, ale kvůli covid-19 zřejmě odstartuje až příští rok.

Zdroj: Variety, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat