Poslechněte si bouřlivé reakce na proslulou větu z Avengers "Já jsem Iron Man" a seriál Loki vznikl vlastně náhodou

Komiksové střípky.

Jednou z nejpůsobivějších scén v Avengers: Endgame (2019) byl moment, kdy Thanos (Josh Brolin) a Tony Stark/Iron Man (Robert Downey Jr.) stanuli tváří v tvář s tím, že Šílený titán nabubřele prohlásil: "Jsem nevyhnutelný," na což Tony reagoval: "A já jsem Iron Man." A asi nebudu daleko od pravdy, když řeknu, že mnohým díky tomu přeběhl mráz po zádech.

Teď režiséři bratři Russoové zveřejnili video nahrané na telefon jednoho z nich, které pochází právě z promítání Avengers: Endgame, konkrétně z okamžiku, o kterém byla řeč a reakce ve videu mluví samy za sebe:

Mimochodem, film Avengers: Endgame byl také odrazovým můstkem pro minisérii Loki. Právě Loki (Tom Hiddleston) z Endgame, tedy ten, který během událostí z prvních Avengers uprchl s Tesseractem bude hlavním (anti)hrdinou vlastního seriálu.

Ovšem, přestože má Marvel plno věcí rozplánovaných a promyšlených roky dopředu, tak v tomto případě nebylo zamýšleno, že události z Avengers: Endgame povedou k vlastní sérii Lokiho, nicméně když došlo k útěku tohoto zlobivého boha, tak Marvel napadlo, proč toho nevyužít. Idea na Lokiho sérii tak vznikla v podstatě náhodou.

Seriál Loki by se měl objevit příští rok, nicméně s ohledem na covid-19 to úplně jisté není.

Zdroj: Twitter/CB, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat